Inglewood Project

Project Description

The interior of this home suits its Inglewood location very nicely – nestled in one of Calgary’s hippest and most character-filled neighborhoods.  The floor plan is nice and open with only one wall separating the kitchen and fire place area from the dining room and living room. The furniture is tasteful, light and beautifully arranged. The art and artifacts are the sugar on top, complimenting the rooms with quirky shapes and bright colours.

When the kitchen flooded, the homeowners needed their hardwood re-sanded. They had the choice to change its colour, but they loved the previous one so much that they decided stick with it. We agreed. We love how the cool colour both offsets and compliments the other colours in the home, especially the other wood grains. 

Materials: Hardwood

Scope: Hardwood Re-Finishing